Akce skončila
Staňte se naším fanouškem a už vám žádná neunikne


Nakopněte svůj e-shop pomocí Pinterestu

Proč se vám vyplatí využít Pinterest pro váš e-shop právě teď

Máte e-shop a pokukujete po Pinterestu, nicméně nevíte jestli je tato platforma pro vás to pravé?

Získejte tipy, které vám pomohou se rozhodnout, jestli je Pinterest ta správná volba pro váš e-shop právě teď.

Rozjeďte svůj e-shop na Pinterestu ve správný čas. Tohle video musíte vidět, pokud si nejste jistí, jestli je tato platforma pro vás to pravé.

Pouze tady a teď za cenu  790 Kč
 89 Kč

 

Pinterest se stává v ČR a na Slovensku stále více populární a v roce 2021 byla tato platforma 2. nejpoužívanější sítí v ČR hned po FB. Což skrývá ohromný potenciál pro vaši značku či produkty.
 


Pomocí firemního Pinterestu podpoříte povědomí o své značce a produktech, zvýšíte návstěvnost na e-shopu a posílíte prodej od potencionálních zákazníků, kteří vás najdou na Pinterestu.

 

 

Je mi jasné, že se nechcete nerozvážně pouštět do další sociální sítě „na zkoušku“. Že si nejste jistí, jestli Pinterest pomůže právě vám. Že máte obavy, abyste neinvestovali svůj drahocenný čas a energii do tvorby obsahu zbytečně.

 

Proto jsem pro všechny e-shopaře vytvořila toto video, kde vám představím důvody, proč využít Pinterest pro váš e-shop právě teď.

 

 

 

Chcete reálné výsledky?

Takhle se na Pinterestu daří mým klientům.

 

 "Z nulových zobrazení môj profil dosiahol za 4-5 mesiacov mesačný počet zobrazení 22 000, čo je super"

Andrea Janáčiková (kreativní e-shop ajadekor.sk)

 “Po počátečním váhání, jestli je vhodné můj jazykový projekt „Hebrejština s radostí“ dávat na sociální sítě, mi Michaela potvrdila, že to cenu má, a dala mi realistické a profesionální tipy, jak se s celou akcí popasovat. Michaelu vřele doporučuji.”

Simona Pöder Innerhofer  (Online lektorka hebrejštiny a polyglotka)

 "Michaela sleduje trendy Pinterestu a tak je vždy v obraze. Jestli chcete ušetřit spoustu svého času a nastartovat Pinterest, tak Michaela je ta nejlepší volba!”

Lenka Sojková  (Mýdlenka e-shop přírodní kosmetika)

Díky Pinterestu byli schopni zvýšit povědomí o své značce či produktech, přivést nové potencionální zákazníky na e-shop, navýšit prodeje a nakopnout své podnikání.

A to s minimálními náklady a úsilím.

 


Běžná cena: 790 Kč

Pouze tady a teď: 89 Kč

Kdo jsem?

Moje jméno je Michaela a online podnikatelům ukazuji, jak efektivně využít Pinterest pro rozvoj značky a podnikání

O Pinterestu jsem poprvé slyšela před 7 lety, kdy jsem začala psát svůj blog o cestování a gastronomii, a ohromně mě nadchl. Začala jsem se učit od TOP světových expertů, znalosti využila nejprve pro své podnikání a nyní i pro to vaše. 

Pinterest vám pomůže při propagaci blogu, zvýšit povědomí o vaší značce i znásobit prodeje. Rozjeďte se mnou své podnikání pomocí Pinterestu a buďte úspěšnější.

 

 

Konec váhání.

Poslechněte si důvody, proč se vám vyplatí využít Pinterest pro váš e-shop už teď, a začněte!